Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Συμμόρφωση GDPR

Η ατομική επιχείρηση με βιολογικά και μη προϊόντα με την επωνυμία ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΝΝΑ με έδρα την Κόρινθο οδός Κύπρου 38 και ΑΦΜ 106712054 είναι η ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια της παρούσας σελίδας www.koumaro.com.

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επιτυχώς στο εμπόριο τροφίμων, ποτών κ.λ.π προϊόντων παρέχοντας με συνέπεια και επαγγελματισμό υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού. Η επιχείρηση συλλέγει ,τηρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα που οι ίδιοι μας γνωστοποιείτε ως επισκέπτες και χρήστες των υπηρεσιών της ιστοσελίδας μας www.koumaro.com. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να περιλαμβάνουν: στοιχεία επικοινωνίας όπως ο τόπος κατοικίας, διεύθυνση κατοικίας, και ο ταχυδρομικός της κωδικός, αριθμός σταθερής η κινητής τηλεφωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στοιχεία με τα οποία εμφανίζεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα δεδομένα σας συλλέγονται και από την επιχείρηση η οποία δεσμεύεται με καθήκον εχεμύθειας και εμπιστευτικότητας η οποία είναι εξουσιοδοτημένη προς τούτο ώστε να μπορεί διεκπεραίωση την παραγγελία σας.

Το www.koumaro.com σχεδίασε την σελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους, εκτός και αν το επιθυμούν.

Ζητείται από τους χρήστες της ιστοσελίδας να παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στην περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόντα μας ή να μας στείλουν email. Ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσο αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών με τις νομοθεσίες / κανονισμούς που ακολουθούν:

  1. Οδηγία της Ε.Ε για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
  2. Κανονισμός  2018 για την γενική προστασία δεδομένων της Ε.Ε (GDPR)

Μετάβαση στο περιεχόμενο