Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Όροι Χρήσης

Το www.koumaro.com  είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης & διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της ατομικής επιχείρησης  ΡΟΥΣΣΟΥ ΑΝΝΑ με διακριτικό τίτλο ΚΟΥΜΑΡΟ που εδρεύει στην Κόρινθο στην οδό Κύπρου  38  ΤΚ  20100  και με ΑΦΜ 106712054. Πριν εισέλθει ο επισκέπτης στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθεί στην ιστοσελίδα θα πρέπει να συμβουλευτεί τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις.

Το www.koumaro.com δεσμεύεται στο ότι οι πληροφορίες που σας δίνονται είναι πλήρες & έγκυρες  σε ότι αφορά την περιγραφή και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων που διαθέτει , εγγυάται για την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών για τυχόν μη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Το www.koumaro.com διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει η τροποποιεί τους εφαρμοσμένους όρους & προϋποθέσεις για τη χρήση της σελίδας οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Μπορεί να αλλάξει, αναστείλει η διακόψει οποιαδήποτε   επιμέρους λειτουργία της ιστοσελίδας του συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας της φωτογραφικής παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας.

Το www.koumaro.com αναγνωρίζει τον νόμο περί της ασφάλειας των Προσωπικών  Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια σας. Ολές οι πληροφορίες που μας δίδονται περί αυτών είναι ασφαλείς & απόρρητες.